Voisiko VR olla seuraava pysäkki urallasi?

VR:n lyhenne juontaa juurensa valtion rautateistä, mutta arkemme on kaukana vanhanaikaisesta virasto­pönötyksestä! Olemme keskellä digitaalista muutosta, ja voimme jo ylpeinä esitellä uusia asiakkaidemme käytössä olevia digitaalisia palveluitamme, kuten uutta VR Matkalla -sovellusta, uudistuvia nettisivujamme ja uusittuja lippuautomaatteja.

Haluamme, että innostut meistä yhtä paljon kuin me sinusta, ja voimme molemmat todeta VR Groupin olevan juuri sinulle sopiva seuraava pysäkki urallasi! Emme tavoittele valtavaa henkilöstömäärän kasvua, vaan haluamme kasvaa kestävästi ja saada matkalle mukaan juuri ne oikeat tyypit. Etsimmekin nyt monenlaisia digiosaajia arkkitehdeistä scrum mastereihin ja pilviasiantuntijoista kehittäjiin. 

© VR-Yhtymä Oy 2020

Senior Developer, Cloud Architect, Data Engineer, BI Developer, Scrum Master, Product Owner, Technical Architect... 
Mobile developer

Haluatko tulla kehittämään asiakkaita ilahduttavaa ja palkittua VR Matkalla -sovellusta?

Lue lisää ja hae paikkaa
Web developer

Tule mukaan  jättämään jälkesi palveluun joka vaikuttaa satojentuhansien arkeen, päivittäin!

Katso kaikki avoimet työpaikat

Millaista arki VR:llä on?

Pähkinänkuoressa: ensin jutellaan puhelimessa, sitten tavataan esihenkilö, sen jälkeen tiimi ja sitten tehdään päätöksiä.*

Rekrytointiprosessi

Molemminpuolista

Haluamme totta kai selvittää, olisitko juuri sinä meille sopiva työntekijä, mutta meille yhtä tärkeää on antaa sinulle mahdollisuus selvittää, olemmeko me sinulle sopiva seuraava pysäkki työelämässä.


Kysymyksiä ja vastauksia

Ota yhteyttä!

Rekrytoimme useita digiammattilaisia erilaisilla taustoilla ja olemme innokkaita keskustelemaan kanssasi olit sitten tekninen arkkitehti, devaaja tai vaikka scrum master!

Lisätietoja tehtävistä antaa Head Of Software Development Teemu Tapanainen toimistoaikoina puhelimitse 040 8621270. Löydät Teemun myös LinkedInistä.

Muut työpaikat

Haemme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia konserniimme, katso tästä kaikki tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

Lue lisää ja hae paikkaa

Yhteisellä työmatkalla

Syksyllä tuomme sovellukseen lisää ominaisuuksia, kuten lähiliikenteen sarja­liput ja kaukoliiken­teen lisäpalvelut - pysy siis mukana muutosmatkalla!

Kannattaako laittaa hakemus, jos ei ole vielä alan työkokemusta?

Tällä hetkellä etsimme hieman jo kokeneempia ammattilaisia. Digiuransa alussa olevien kannattaa pitää silmällä mahdollisesti avautuvia kesätyöhakujamme.

Miksei VR:llä voi tehdä sataprosenttisesti etätöitä?

Yleisesti ottaen asiantuntijamme työskentelevät Pasilasta käsin. Etätöitä voi tehdä vaikka useampana päivänä viikossa, mutta suhteellisen nuori digiorganisaatiomme ottaa vasta ketterän kehityksen ensiaskelia, ja tässä helpottaa tiimin viikoittainen työskentely samassa tilassa. Myös konsulttimme ovat sitoutuneet työskentelemään toimistollamme viikoittain.

Missä VR Groupin pääkonttori sijaitsee?

Asiantuntijamme tekevät töitä moderneissa tiloissa Isolla Pajalla Pasilassa. Tällä hetkellä lähes kaikki digikehityksen työntekijämme ja konsultit työskentelevät tukikohtanaan Iso Paja. Yhteensä Isolla Pajalla työskentelee noin 700 VR:läistä.

 FI / SV / EN

Etsimme kestävän digikehityksen ammattilaisia

Emme väitä olevamme ketteryydeltämme startup, mutta organisaatiomme hurjasti parantuneesta ketteryydestä ja tekemisen meiningistä on todisteena muun muassa kuluttajiemme uusi tuoteperhe uusine mobiilisoftineen ja verkkosivuineen (linkit).
Esimerkiksi devaajan arki VR:llä koostuu työnkuvalle tyypillisesti itsenäisestä koodaamisesta sekä tiimityöstä. Devaajan ei tarvitse VR:llä (enää) kohdata pölyisiä konesaleja, moneen kertaan paikattua koodinpätkää viime vuosituhannelta ja aggressiivista toimittajalukkopainia päivästä toiseen. 

Devaajalta löytyy oma lähiesihenkilö, joka sitten huolehtii omalta osaltaan hänen hyvinvoinnistaan ja oppimisestaan VR:llä. Arjen työskentely on seikkailua sprinttien ja incrementtien maailmassa, jossa uuden oppimista ja nykyistä osaamista pyritään mahdollisimman hyvin sovittamaan arjen haasteisiin ja tiimien tarpeisiin.
Liiditason devaajalla arjesta löytyy myös vastuita ja tehtäviä, jotka eivät liity suoraan editoriin ja näppäimistöön, vaan he toimivat oman osaamisensa edustajina ja neuvonantajina, kun sovelluskehitystä ja sen menetelmiä viedään eteenpäin. Seniori- ja junioristatuksen arki koostuu sitten vahvemmin tiimityöskentelystä ja koodin kirjoittamisesta.

VR:n arjessa työkaluina käytetään tällä hetkellä paljon mm. Typescriptiä, Reactia ja Javaa.

New App

Toinen linkki

Etsimme ammattilaisia, jotka jakavat arvomme kestävästä liikkumisesta ja työstä arjen yhtenä kulmakivenä. Meillä on merkittävä asema suomalaisten ihmisten ja tavaroiden liikuttamisessa, minkä vuoksi työntekijöitämme yhdistää tunnollisuus työtään kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä.

Tämä näkyy muun muassa siinä, ettemme kehitä palvelujamme vain tämän hetken tarpeisiin, vaan pyrimme löytämään parhaat ja kestävimmät ratkaisut – niin teknisessä mielessä kuin ympäristönkin kannalta.

Joustavat työajat ja etätyö­mahdollisuudet - meillä pystyt työskentelemään joustavasti ja paikka­riippumattomasti.

Miksi kannattaa tulla VR:lle?

Työskentelemme uudessa, modernissa toimistossa ja tarjoamme työntekijöillemme modernit työvälineet ja kattavan työterveyden.

Itsestäänselvyydet

Erottautumistekijät

Työntekijänä sinulla on mahdollista käyttää konsernimme lomakiinteistöjä.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa.

Tarjoamme markkinoiden parhaat junamatkus­tamiseen liittyvät työsuhde- ja perhe-edut.

Meillä työskentelet merkityk­sellisten asioiden parissa ja vaikutat työlläsi satojen tuhansien suomalaisten arkeen ja päästöttömämpään huomiseen.

VR:n historia ulottuu yli 150 vuoden taakse – aikaan ennen internetiä ja ajatusta kestävästä liikenteestä. Ympäröivä maailma on muuttunut, mutta liiketoimintamme perustuu edelleen ihmisten ja tavaroiden liikuttamiseen raiteilla. Emme halua, että VR on maailman muutoksissa virran vietävänä, minkä vuoksi etsimme digiosaajia, jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena. Liiketomintamme nojaa yhä vahvemmin laadukkaaseen digikehitykseen ja tavoite on jatkaa sen ohjaamista omille raiteillemme.

Pitkä historia ei takaa pitkää tulevaisuutta

Tulevaisuudessa blogitekstilinkki

Digital crew - 
Tekijät VR:n digipalvelujen takana

*Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin.

Millainen rekrytointiprosessi on?

Laita yllä olevan linkin kautta CV:si, niin otamme sinuun yhteyttä. Jos näyttää siltä, että meillä on tarjota sinulle sopivia työmahdollisuuksia, voimme jutella lisää puhelimitse. Jos edelleen olemme toisistamme kiinnostuneita, voimme tavata Isolla Pajalla Pasilassa. Ensimmäinen kierros on vielä molemminpuolista tutustumista, mahdollinen toinen kierros sitten hieman tiukempaa ja teknisempää asiaa puolin ja toisin. Tämän jälkeen on päätösten ja mahdollisen työtarjouksen aika.

Etsimme juuri nyt esimerkiksi